Thursday, June 4, 2009

BILA SEMUA KERJA JADI TUNGGANG LANGGANG

dugaan Tuhan itu datang tak kira masa..

aku sangat merasakan dugaan-Mu apabila hari ini saja..
banyak benda dibuat tak menjadi
tambahan pula makin teruk akibatnya....
mungkin inilah masanya aku diberi pengajaran
dan mengambil iktibar...
mungkin aku sudah mula lalai dalam sentiasa mengingati-MU Ya Allah...

  • Rehearsal penutup miri silap flow
  • Silat mainkan lagu silat padahal tak de pon.
  • Musik gamelan berkumandang terlalu awal
  • tak check teks MC before majlis
  • Surat untuk slot penyiaran dan liputan ada kebarangkalian besar tak jadi
  • Terlewat submit laporan unit aku dan tech transfer tp, masih sempat
  • the worst of the worst, dah rosakkan hari DIDI dan Kak IZA

Jadi kesimpulannya...
Hari ini saya rasa sangat down
saya dah rosakkan moto orang
tak jalankan tugas dengan baik
malah menjalankan tugas dengan buruk skali
...................................................................................................................

p/s: rasa sangat bersalah pada DIDI dan K.IZA
sori sesgt DIDI dan K.IZA....
macam mana lah kat MIRI nanti..
Ya Allah..bantu aku...


1 care to comment?:

.mohd izzat. said...

bile g miri????!!!!!!

nk ole2!!!
hehe